Po czym wnosisz. Nie widać lewych włączników napędu.wizualnie niezły, ale to kastrat...A ten z Dąbrowy Górniczej na olxie?
Po czym wnosisz. Nie widać lewych włączników napędu.wizualnie niezły, ale to kastrat...A ten z Dąbrowy Górniczej na olxie?
A niee. Faktycznie chyba "ośka"Po czym wnosisz. Nie widać lewych włączników napędu.wizualnie niezły, ale to kastrat...A ten z Dąbrowy Górniczej na olxie?
Przepraszam. Jestem "ciemnota" komputerowaMotocyklista, na przyszłość postaraj się jeszcze edytować swoje posty i wszystko będzie super OK.
No pewnie - poproszę Cię.Mieszkam w Chełmnie jakieś 10km od Świecia mogę podjechać i go oblookac jak chcesz
W lewym górnym rogu swojego postu masz "ołówek" czyli edytuj...Przepraszam. Jestem "ciemnota" komputerowaMotocyklista, na przyszłość postaraj się jeszcze edytować swoje posty i wszystko będzie super OK.. Czyli co robić?
W lewym górnym rogu swojego postu masz "ołówek" czyli edytuj...Przepraszam. Jestem "ciemnota" komputerowaMotocyklista, na przyszłość postaraj się jeszcze edytować swoje posty i wszystko będzie super OK.. Czyli co robić?
musisz podrzucić jakiś link do tego samochoduNo pewnie - poproszę Cię.Mieszkam w Chełmnie jakieś 10km od Świecia mogę podjechać i go oblookac jak chcesz
lewy czyli prawyW lewym górnym rogu swojego postu masz "ołówek" czyli edytuj...
OLX 164898747 "Okazja". Pytanie czy to faktycznie taka okazjamusisz podrzucić jakiś link do tego samochoduNo pewnie - poproszę Cię.Mieszkam w Chełmnie jakieś 10km od Świecia mogę podjechać i go oblookac jak chcesz