Naszukałem się dziś trochę tych napinaczy jeden znalazłem. Ten łatwiejszy pewnie do znalezieniaWitam poszukuję kogoś kto wymieni rozrząd w moim ex3 zna się na tym i zrobi to dobrze. Okolice śląska, opolskiego,Wrocławia. Chyba zaczął się sypać i u mnie czasem zabuja obrotami po odpaleniu. No i na zimnym chwilkę go słyszę.
Znalazłem drugi napinacz. Teraz tylko jeszcze nieszczęsny patyczek chciałbym sprawdzić ale nie mogę go namierzyć może ma ktoś jakie foto ? Przeszukalem temat odbudowy silnika ale niestety większość zdjęć wygasła więc brak podglądu.Naszukałem się dziś trochę tych napinaczy jeden znalazłem. Ten łatwiejszy pewnie do znalezieniaWitam poszukuję kogoś kto wymieni rozrząd w moim ex3 zna się na tym i zrobi to dobrze. Okolice śląska, opolskiego,Wrocławia. Chyba zaczął się sypać i u mnie czasem zabuja obrotami po odpaleniu. No i na zimnym chwilkę go słyszę.Czy to jest przedni napinacz panowie? zaznaczony czerwoną strzałką na zdjęciu. Pomóżcie mi namierzyć drugi przeczołgałem się pod autem i nie mogę go znaleźć.
Panowie nikt nie ma zdjęcia gdzie jest ten patyczek jak to powinno wyglądać czy to na zdjęciu to jest ten napinacz z przodu silnika??????Zamówiłem napinacz ten od strony grodzi. Wymienię zobaczymy co będzie dalej. Słyszę go troszkę jak odpalę rano silnik ale nie tyrkocze o obudowę tylko delikatny szum łańcucha. Mam nadzieję, że jeszcze nie jest źle. Albo oszukuję sam siebie. Sporo już zainwestowałem i chciałbym się najpierw trochę nacieszyć, a nie myśleć co z rozrządem.