chłopie tyle już nie pije nie te lataWszystko jasne....Teraz wiem skąd ślub Ivki i Kojota......dają 500 + , szybkie fikumiku i cyk....jedna agroturystyka zajęta,opłacona z 500 plus i jeszcze zostało na paliwo do Exa i na balety...![]()

chłopie tyle już nie pije nie te lataWszystko jasne....Teraz wiem skąd ślub Ivki i Kojota......dają 500 + , szybkie fikumiku i cyk....jedna agroturystyka zajęta,opłacona z 500 plus i jeszcze zostało na paliwo do Exa i na balety...![]()
To dobrze że się starasz ćwoku...W BFGoodrich jest fajna gotowa trasa. ... 112 km roadbooka zaczyna się pod skansenem w Sanoku a kończy w Bukowsko...
Z bazy będzie na start 45 km. ...
Mam całego roadbooka w wersji elektronicznej. ...
I w sezonie spory ruch, duża ilość dużych wozideł, bo jest teraz taka durna moda na zwiedzanie z autokaru...wielka i mała pętla to klasyczna asfaltowa jezdnia dwukierunkowaczyli dwa tiry się miną z przybiciem piątki na więcej miejsca brak
Ta trasa to dobre 80% asfaltem więc jeśli chcecie wrażeń na niej to się zawiedziecie, inna sprawa jeśli chodzi o zwiedzanie bla blaW BFGoodrich jest fajna gotowa trasa. ... 112 km roadbooka zaczyna się pod skansenem w Sanoku a kończy w Bukowsko...
Z bazy będzie na start 45 km. ...
Mam całego roadbooka w wersji elektronicznej. ...