Witam,
Czy ktos zna to auto?
http://olx.pl/oferta/ford-explorer-eddi ... 5;promoted
Pozdrawiam
poprostu te samochody mają już swoje przebiegi zawory są przewidziane na 150-200k więc czego tu oczekiwać 3 i 4maja najmocniejsze skrzynki ja swoim ciagam lawetę z exami i jakoś lata wrażliwym elementem są elektrozawory mi było szkoda kasy bo jakoś latała no i teraz coś wyskoczyło ale to pewnie pierd. ale i tak sobie w domu w warsztacie skrzynkę zdejmę żeby zrobić przegląd
co do ceny nie widzę tu nic dziwnego 45tys za 10 letniego suv'a tej klasy to normalne pieniądze wg mnie 2 powinny chodzić za 15 III za 30 i IV za 40-50 w de to prawie 2xtyle kosztują
nie dziwną tylko zacerowana po wystrzale
Ty daj znac jak juz bedziesz sie sprzedawal w tym sierpniuZgadzam się z Borisem.
Mojego wystawiam za 40 a jest z 2007.
Osobiście uważam, że skrzynia w III jest lepsza, przede wszystkim bo ma o jeden bieg mniej. Daje radę. W IV za często zmienia biegi a silnik ma wystarczająco momentu.
PS. Ten z ogłoszenia ma dziwną poduszkę kierowcy...
"...rozłączanym napędem na 4 koła Advance Trac RSC...." ????????????
"...dwu tonowa skórzana tapicerka..." ciężkie bydle z tego exa, skoro tyle skóry wozi w środku...
cena kosmos (według mnie, oczywiście), rok starszą trójkę można znaleźć za 30-35 tysi... ... ...
# o tapicerce to był kasztanik (ale nie wszyscy znają się na żarcikach"...rozłączanym napędem na 4 koła Advance Trac RSC...." ????????????
"...dwu tonowa skórzana tapicerka..." ciężkie bydle z tego exa, skoro tyle skóry wozi w środku...
cena kosmos (według mnie, oczywiście), rok starszą trójkę można znaleźć za 30-35 tysi... ... ...
Kolego dwa tony ( inaczej czytaj dwu kolorowa).....
A o napędzie Advance Trac to możesz sobie poczytać bo wstawiłeś tyle znaków zapytania jak byś pierwszy raz o nim słyszał, odsyłam do wujka google
a 3 to nie 4 kolego, jeśli znajdziesz tańszego niż mój w całych internetach podrzuć link:)