Co znaczy po regeneracji? Moze to glupie pytanie, ale nie bardzo wiem co sie regeneruje w poduszce i to kierowcy? Jak zyje nigdy nie spotkalem sie z regeneracja poduszki, ktora nie opuscila swojego pierwotnego miejsca instalacjiTo moje auto. Skrzynia nie była naprawiana, opisałem moją walkę z Explorerem jak kolega Borys słusznie zauważył skuteczną....
Poduszka jest po regeneracji ( w pełni sprawna) i została obszyta skórą dla poprawienia efektu wizualnego...Nie widzę w tym nic strasznego;)
Podzielam poglad. Pytanie jak bardzo byl rozbity i jak zostal po tym poskladany. Sztukowanie wystrzelonej poduszki nowymi splonkami i reszta potrzebnej amunicji - bezcenneNie wiem co bardziej sam fakt regeneracji czy lekkość rozmowy na ten tematale grunt że wszytko jasne ja bym jednak po zakupie wymienił na niezdetonowaną używkę w tym samym odcieniu
Nie dokończa - on przyhamowuje pojedyncze koła więc możesz na tym lepiej wyjść niż w dwójce, z błota oczywiściealo
z tego co mi wiadomo Advance Trac RSC to po naszemu AWD plus kontrola trakcji a rozłączenie napędu polega na wyłączeniu kontroli trakcji co daje efekt pędzenia na dwa koła niestety nie na tej samej osi
to tak w dużym uproszczeniu
System RSC jest automatycznie wyłączany po uruchamianiu napędów terenowych...Nie dokończa - on przyhamowuje pojedyncze koła więc możesz na tym lepiej wyjść niż w dwójce, z błota oczywiściealo
z tego co mi wiadomo Advance Trac RSC to po naszemu AWD plus kontrola trakcji a rozłączenie napędu polega na wyłączeniu kontroli trakcji co daje efekt pędzenia na dwa koła niestety nie na tej samej osi
to tak w dużym uproszczeniu