Super, ale pierwsza sprawa jest taka, że kolegami nie jesteśmy

.
Druga sprawa że mówimy o dwóch plastikach, ważących kilkanaście gramów. Nie kupuję ich na Allegro, bo 20zł za nie to przesada, bo zamiast nich mogę użyć rzepów, magnesu, metalu, czegokolwiek. No ale skoro jest fanklub i jestem jego członkiem, to robię temat, może ktoś, kto rozbiera te auta ma dużo zbędnych pierdół i chce oddać głupie plasticzki za pół darmo.
No ale nie, zamiast oddania jestem pouczony o swojej mentalności (tak poza tym pozdrawiam, ale nie mieszkam w Polsce, przebywam tu tylko od kilku lat, studiując na polskiej uczelni, na szczęście wychowałem się w nieco odmiennej kulturze

) i ktoś daje porównanie dwóch plastikowych śrubek do silnika za 2500zł. Nieźle, logika widzę świetna.
W każdym razie skończmy temat, masz już swojego kupującego na całą klapę, mi ta klapa byłaby niepotrzebna, potrzebowałem tylko zatrzasków - może ktoś inny się jeszcze zgłosi, jeśli nie, to na szczęście dzięki wolnemu rynkowi zamówię sobie je na Amazonie za $2 za sztukę z wysyłką i niestety (albo może i stety) nie wesprę pewnych ludzi z tego fanklubu

. Więc niestety na Allegro również ich nie kupię, wystarczy nieco rozszerzyć swoje horyzonty i pomyśleć, że świat na Allegro się nie zamyka, a importując auto z USA warto mieć możliwość zakupu części na Amazonie / eBaya / dealera.
Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia.