Po wielu zmianach terenówek, nissan, jeep, trooper, pajero, range rover w końcu chyba osiągnąłem cel i kupiłem explorera 4.0, 1996 rok, podwyższony. Mój siedmioletni syn zachwycony (tak jak ja) i błaga, żeby był jego gdy dorośnie. Auto byłoby idealne, gdyby nie ciągłe problemy techniczne. Już sporo wymieniłem podzespołów ale cały czas coś. Moi dwaj zaufani mechanicy w Wołominie są bezsilni. Tydzień temu na moje oko piszczała pompa wody, mówie to mechanikowi a on nawet nie sprawdzając wymienił na inną, a piszczy dalej (piszczy pompa klimy

Tydzień temu zostawiłem na sprawdzenie układy paliwowego , czyszczenie przepustnic i sprawdzenie kabli (ma czasami problem z wejściem na obroty), to dzisiaj jak pojechałem spytać się czy gotowe, słyszę, że nie mógł wrzucić wstecznego i nie wjechał do warsztatu.
I faktycznie wsteczny nie działa, jestem roz*&^%$#. Pomocy. Może znacie dobrego mecha w okolicy Wolomina co to ogarnie?
Napiszę ten problem jeszcze w odpowiednim temacie, rozumiem, że ten jest tylko żeby powiedzieć dzień dobry