....tu się z Tobą zgodzę w 100%, sam robię w usługach i wiem co to znaczy "klient"

.
"ja ci może dam przykład jednej naprawy

przywożą pacjenta na skrzynie skrzynia wyjęta naprawiona ale coś jest nie tak z biegami ( jeździ ale nie tak jak powinna ) szukanie usterki i okazuje się że to elektryka samochód jedzie do fachowca na lawecie elektryk robi swoje ale przez usterke elektryczna znowu szlak trafia skrzynie więc od nowa wyrwanie skrzyni naprawa ( klient ma w dupie że robisz 2 razy on płaci za naprawę 3500zł tak jak się zgodziliście ) i na twoje argumenty odpowiada że nie wie czy go nie chcesz przekręcić

i zobacz mechanik wywala ze swojej kieszeni na elektryka i kolejny zestaw do skrzyni nie zarabia tylko dokłada żeby pozbyć się syfu z podwórka i wyjść z twarzą i teraz pytanie ile takich napraw ma ten człowiek wytrzymać i wykonać żeby go nikt nie obsmarował ?"
....jeżeli to elektryka skrzyni to Twój problem, zabrałeś się za naprawę całej skrzyni i klienta to nie interesuję co tam było nie tak

...skrzynia ma działać i tyle, tak to widzę. Bo chyba klient nie kazał Ci wymienić poszczególnych elementów składowych ASB i tylko tego...nic więcej bo sobie umyślał że to ma wystarczyć i będzie wszystko oki. Ty jesteś fachowcem i to Ty masz wiedzieć co i jak zrobić żeby działało.
...jeżeli to elektryka poza ASB...hmmm...tu bym się postawił raczej. To tak jak z LPG...dobry gazownik zakłada instalację jak wszystko z silnikiem jest oki.
Czy nie lepiej zawsze uprzedzić klienta że na naprawę skrzyni ma wpływ stan techniczny auta? Powiedzieć że może być lipa jeżeli okaże się że usterka jest też poza ASB? ....np...mówisz, słuchaj chłopie...wymieniam Ci wszystkie bebechy w środku na nowe (jakieś paragony lub fotki z roboty), wszystko ma chodzić ale jeżeli masz inny problem z autem o którym ja nie wiem to możesz mieć problem i znowu ASB szlag trafi

. Możesz zaznaczyć przecież przed przyjęciem auta że ma być elektrycznie sprawdzone i sprawne bo do cholery Ty nie jesteś od wszystkiego

.
p.s...a na marginesie mówiąc to wszystkim nie dogodzisz...najlepiej niech ktoś zostawi Exa II a Ty oddasz mu Exa z 2017 roku

, i to jeszcze z V8