Na razie blokada spisuje się rewelacyjnie. Poza tym że na rajd nie zdążyłem zamontować włącznika, a była tylko wtyczka do zapalniczki. Alban dzielnie operował 5 wtyczkami do zapalniczek od różnych urządzeń

.
Założenie było proste jak się koledze popsują napędy to wypinasz most wtyczkę i pożyczasz koledze cały most z blokada i jedzie dalej

Na serio to blokada zapina się natychmiast w milczeniu , odłącza się i słychać ciche puknięcie. Na czarnym pierwsze 1000km momentami trzymała koła i auto przy 120km/h wpadało w rezonans. Teraz jest już ok przy 170km/h. nic się nie dzieje po prostu jak pisano musi się dotrzeć.
Mam małe zastrzeżenie dlatego jeszcze nie chcę Wam rekomendować tej blokady. Przy moich małych kołach 32" potrafi przeskoczyć. Z gazem trzeba bardzo delikatnie. Muszę zobaczyć jak będzie zachowywać się przy 34" ale to za tydzień. Może okazać się że moment na blokadzie będzie zbyt duży i będzie zrywać co w konsekwencji spowoduje do jej uszkodzenia.
Jankes Spokojnie ze swoim potworem mógłbyś startować. Jedyną wadą w tamtym terenie mógłby być duży lift i wysoko umieszczony środek ciężkości. Auta wielokrotnie trzeba było dociążać pilotem aby się nie przewróciło.