Fakt, nie w moim poście ale szperając na temat napędów -mrugania wynikało z kilku wypowiedzi że nie ma przekaźnika szybNikt nie pisał że GEM steruje bezpośrednioZa duży prąd spalił by się w trymiga.

Fakt, nie w moim poście ale szperając na temat napędów -mrugania wynikało z kilku wypowiedzi że nie ma przekaźnika szybNikt nie pisał że GEM steruje bezpośrednioZa duży prąd spalił by się w trymiga.
....najbardziej wkurzają mechanicy od 7 boleści , po rozmowach z kilkoma ,chcieli połowę auta wymienić . Podobnie jak za łożysko przedniego koło krzyczeli 1800 ....wymieniłem piastę ( samodzielnie) i koszt zamknął się w 300-paru ...to auto wymaga cierpliwości i zrozumienia ....dla ludzi o mocnych nerwachWidocznie twój problem okazał się dość oryginalny. Grunt że znaleziony. Jestem prawie na 100% pewien że nikt nie podejrzewał jako by nie było braku przekaźnika. Źle najwyraźniej to zinterpretowałeś.
...nie psuj mi humorukupisz to kwestia czasu![]()
więc wynika że awaria przekaźnika szyb ma wpływ na napędyten przekaźnik jest od szyb a przynajmniej w 2-ce ohv:)
ja bynajmniej jestem ciekaw rozwiązania problemu i czekam na informacje