oj to bardzo zle,ja sam w hamulcach nie grzebię
Coś w tym jest, że zawsze młodzi uczą się na hamulachniestety ale zadnemu fakowcowi nie wieze,
bo w warsztatach jest przewaznie tak ze do hamulcow
wysylaja zawsze jakiegos "mlodego" bo robota brudna
ja korzystam z "usług" mojego bardzo dobrego kolegi mechanika,...niestety ale zadnemu fakowcowi nie wieze,
bo w warsztatach jest przewaznie tak ze do hamulcow
wysylaja zawsze jakiegos "mlodego" bo robota brudna
Ale mówisz, że mechanizm do samoregulacji wywaliłeś? To jak to działa? na sztywno coś wsadziłeś? bo jak nie to czegoś nie zrozumiałem.blokuje sie tylne prawe koło. Po wymianie klocków przód i szczek z tyłu zaczęły pojawiać si problem z tylnym prawym hamulcem. Mechanizm do samo regulatorów ...eeeee.......ny wiec sam sie nie zaciąga . Powiem szczerze ze nie mam pojęcia co to może być. Nadmienię ze skręciłem samo regulator na tylnym prawym kole do samego końca by był większy luz , bez zmian. Jeszcze jedno wyciągnąłem bezpiecznik od ABS-u wczesniej i jeden dzien jezdziłem bez niego po włozeni kontrolka zgasła , chyba to nie ma zadnego wpływu?
sądzę, że chodziło mu o to, że mechanizm jest zepsutyMechanizm do samo regulatorów ...eeeee.......ny wiec sam sie nie zaciąga
Do regulacji jest tylko ta śruba (foto.), czy też w jakimś innym miejscu trzeba też podkręcić ?tyly wymienialem ostatnio i 3 razy podkrecalem szczeki