Jasiek, Twoja pomoc zawsze mile widziana (XP dziękuje z góry)

Litości!!!!(tankuję na stacji z vervą, ale nie wiem jaki mają gaz), to jaki orientacyjny koszt wymiany??
Jash, widze że się wyrabiasz....Jasiek, Twoja pomoc zawsze mile widziana (XP dziękuje z góry hihi)
Jedna uwaga tylko - etanol lub metanol jest jeszcze lepszy i czystszy, ale nie wiedzieć czemu tylko w Skandynawii trafiają się dystrybutory etanolu na stacjach paliw...Ogólnie całe życie jeżdze na gazie i jest to najczystrze paliwo o najwyższym oktanie
Dobrze gada, ...dać mu wódki!!a inni mają II czy nawet I generację, czy blosy, i jeżdżą śmiejąc się w kułak z przepłaconych sekwencji.
Jeszcze lepiej gada... teraz krzynkę wódkiWięc może nie zaczynajcie od wyboru firmy i instalki, tylko od wywiadu w okolicy, który gaziarz coś wie i coś umie, i ma kolejkę na dwa miesiące, i tam uderzajcie. A i tak nie ma pewności, że będzie ok.
Mistrzu a jak ... "opóźnić zapłon" w Explo ( chodzi o zmianę jakiegoś konta) musze doczytać i .... "pedzić" trzeba będzie zacząć.etanol lub metanol jest jeszcze lepszy i czystszy,
Jak wymyślisz skąd brać tani etanol (powiedzmy góra po 2zł/l), to ja ci wymyślę przetwornik kąta zapłonu z regulacją i wypasem jako przystawkę do EEC, i sobie też, i paru znajomymMistrzu a jak ... "opóźnić zapłon" w Explo ( chodzi o zmianę jakiegoś konta) musze doczytać i .... "pedzić" trzeba będzie zacząć.etanol lub metanol jest jeszcze lepszy i czystszy,
i autorytatywnie ustalili, że się nie opłaci
... jaka wpadka?i jeszcze ryzyko wpadki
Tak się będziesz tłumaczył w sprawie karnej, jak będzie szło o picie... jaka wpadka?i jeszcze ryzyko wpadki
"na własne potrzeby", "znikoma szkodliwość społeczna"![]()
reflux trzeba mieć, co począć?A jak doświadczeni koledzy naszkicowali mi potrzebną aparaturę, to zaprawdę, żaden sąd nie uwierzy w znikomą szkodliwość (sama kolumna bodaj 8 cali średnicy, 40 wysokości, 7kW ogrzewanie )