miałem to samo - w sumie wciąż tak mamPierwsze objawy jakie miałem to było samoistne zapalanie się tych pomarańczowych diod (kropek) przy przełącznikach, ale to przechodziło samo
Hubi u Ciebie zdaje się jedna kontrolka przy włączniku napędów się żarzy z bliżej nie znanych powodów.
miałem to samo - w sumie wciąż tak mam
Napęd 4x4 się nie włączał kompletnie - był jakiś problem z shift motorkiem. Jaki niestety nie wiem - Daniel naprawiał a jakoś się nie dopytywałem![]()
a lampki jak migały tak migająa napędy działają, więc wniosek, że jedno z drugim związku nie ma.
Słychać normalnie z kabiny. Cgyba, że mam słuch absolutny...Nasłuchiwać przez nadkole czy bagażnik ? Z fotela kierowcy to raczej słyszałem tylko łomot pod podłogą jak się załączało, nic z z okolic nadkola ale może nie zwracałem uwagi. To pewnie raczej ciche kliknięcie będzie.Sprawdź, czy podczas wciskania włącznika słychać pykanie w sterowniku nad tylnym lewym nadkolem,
Ja tam absolutnego nie mam, tylko przytępiony słuchaniem metaluSłychać normalnie z kabiny. Chyba, że mam słuch absolutny...