Dzisiaj przez okno w pracy koło południa w Poznaniu na Ratajach widziałam najpierw bordową II, a po jakiś 30min zieloną.
Ktoś z naszych?
jesli byl bagaznik na dachu to ja.. zreszta rejon jakby sie zgadzaldzisiaj około 17 na Wóycickiego.... nie dojrzałem dobrze ale to chyba EX Radka....
Radek pozdrowienia, a jak to nie ty to .... też pozdrawiam
Często jeździsz Wóycickiego?? Kierunek tak jakby trochę odpowiadał w stronę Kampinosu
Hmm... a to jak się jest niepełnosprawnym to nie można mieć explo?stalo ladne zielone ExploII pod domoteka na Markach.... mialem wlozyc juz ulotke ele.... koles stal na miejscu dla niepelnosprawnych i jakos mi sie odechcialo
bagaznik byłjesli byl bagaznik na dachu to ja.. zreszta rejon jakby sie zgadzaldzisiaj około 17 na Wóycickiego.... nie dojrzałem dobrze ale to chyba EX Radka....
Radek pozdrowienia, a jak to nie ty to .... też pozdrawiam
Często jeździsz Wóycickiego?? Kierunek tak jakby trochę odpowiadał w stronę Kampinosupo corke do przedszkola tam smigam
a czym ty smigales ze taki cichociemny i cie widac nie bylo ?bagaznik był, rej WZ a i prędkośc wskazywała że po córke sie jedzie
A ja jechałem z biura na Palisadowej srebrnym focusem z anteną CB w stronę Wisłostrady. Zmęczony byłem dlatego zbyt późno zareagowałem. mogłem w sumie na CB cie wywołać, ale dopiero później pomyślałem...a czym ty smigales ze taki cichociemny i cie widac nie bylo ?bagaznik był, rej WZ a i prędkośc wskazywała że po córke sie jedzie