a więc po powrocie z nad morza stuka coś delikatnie z przodu słychać a bardziej czuć na kierownicy najwyraźniej wyczuwalne jest przy delikatnym hamowanu z małych prędkości po dotknieciu hamulca STUK samochód stoi i potem jak delikatnie ruszę STUK czyli luz jakiś koło chodzi przód tył najwyrażniej jak szukać czy normalne szarpanie koła jak w osobowym to wykryje ? acha samochód lekko ściąga w prawo ale bardzo lekko
kolejny temat to wydech wyraźnie po przejechaniu trasy ok 350km (110-140km/h) dało się słyszeć że gdzieś puszcza pierdzi potem postał pod domem ze 30 min i kilka ruchów lokalnych wykonałem po 2-3 km i postaojami 10-15 min cały czas zjawisko wystepowało więc myślę sobie następnego dnia jadę na działkę tam mam kanał obadam ale jak rano odpaliłem cisza na działkę poleciałem 40km zrobiłem w trasie i też nic dziś też nic jakby się spowrotem uszczelnił czyli moze gdzies na połaczeniach może wystarczy sruby dociągnąć
choć już się cieszyłem nie ukrywam że sobię zaswiruje coś z wydechem zeby delikatnie wyraźniej gulgotał przy okazji np przerdzwiały tłumik wymienie na przelotowy
ktoś miał coś takiego ?