Proszę abyś zajrzał do postu w którym jest lista z podziałem na domki i pokoje, dodatkowo zajrzyj na stronę ośrodka i zobaczysz co będzie w twoim pokoju.Witam
Wszystkich pytanie do organizatorów czy istnieje mozliwość wynajecia domku tam na czas pobytu. Czy rezerwacje bedzie jednolita tzn dla wszystkich takie same pokoje i co wskąłd nich bedzie wchodzić jak moge prosze o podanie szczegułów.
zgodnie z życzeniem http://www.explorerclubpolska.com/forum ... php?t=2456przejzałem cały wontek i znalazłem link tylko do odrodka a o podziale na domki nic nie widze. jak mozesz wklej go jeszcze raz jest jeden link ale niedziała.
[ Dodano: 2008-08-25, 15:34 ]
Jak możecie napiszcie mi co i jak ja wieczorkiem porozmawiam z żonką i podejmiemy decyzje ja osobiście mogę w aucie Komarka przyciąć albo tam gdzie sie padnieale żonka i córka potrzebują wygód wiec wolał bym wiedzieć co i jak dzięki i czekam na info. Jak cos to może być domek albo pokuj byle by z łazienką.
oki nie ma problemu. Powiedz mi jak ty zamierzasz dojechać do ośrodka? Trzeba by jakiś transport dla ciebie skołować.sarelka, Kasiorke przeleje dopiero po pierwszym jak tylko wyplate dostaneale kto jak kto ja sie zjawie
jeszcze nie wiem jak z Maleństwem....
tak,sarelka w tych szałasach są łazienki?