dwa to chyba na sama wymianę wszystkich płynów, nie wspomnę o remoncie skrzyni, a może i silnikaw które co najmniej 2 kolejne tysiące musiałbyś zainwestować w remont
Hmmm, powiedz to właścicielom ciężarówek z przebiegiem bliskim 1000000 km. A EX to prawie jak ciężarówkaaut z przebiegem powyzej 300 tysi raczej sie nie kupuje.
masz rację, ale to albo, albo.... tanio to z ogólnego rynku i roboty huk, na forum ceny są nie najniższe bo ludzie wkładają w te auta serca i niejednokrotnie wartośc wymienionych części i modyfikacji, grubo przekracza wartość samego samochodu.Wiem tyle co wyczytalem na forum. Cos ty sie mnie tak uczepil/a. Przeciez nic do ciebie nie pije. Jestem tylko zdania, ze lepiej kupic jak najtaniej i zrobic wszystko we wlasnym zakresie, to zawsze pewnosc ze wiesz co masz.
a wydawałoby się, że wszedłeś na forum z nadzieją znalezienia dobrego auta, które uczciwie mogą polecić ci forumowicze...Jestem tylko zdania, ze lepiej kupic jak najtaniej i zrobic wszystko we wlasnym zakresie, to zawsze pewnosc ze wiesz co masz.
I co tu dużo dodawać - pytanie czy zainteresowany zrozumie.tanio to z ogólnego rynku i roboty huk, na forum ceny są nie najniższe bo ludzie wkładają w te auta serca i niejednokrotnie wartośc wymienionych części i modyfikacji, grubo przekracza wartość samego samochodu.
Nie ma co się obrażac, poprostu ludzie z forum cenią te auta, więc nie dziw sie ze ciężko im sie je sprzedaje i nie chcą tego zrobić za symboliczne pieniądze.
Albo kupisz tanio na rynku i włożysz drugie tyle, albo kupisz na forum za wyższą cenę, ale samochód z jasną historią.
No to dlatego proponowałam rynek a nie forum - sam to potwierdziłeś. Po co tracić czas na forum skoro już byc miał "cacko" z alle..albo innego rynkuJestem tylko zdania, ze lepiej kupic jak najtaniej i zrobic wszystko we wlasnym zakresie, to zawsze pewnosc ze wiesz co masz.
Bo jak Cie czytam to nóż mi się w kieszeni otwiera i scyzoryk w torebce. Na szczęście jestem po drinku i nie wolno mi brać broni do ręki.Cos ty sie mnie tak uczepil/a. Przeciez nic do ciebie nie pije.