midparts odpada... chyba sobie podziekujemy.
A co ma konkurencja napisać, że Samko jest cacy? automaty.pl to Olczak z Nadarzyna, też dobry zakład, i chyba równie drogi (dawno temu rozmawiałem o kapitalnym przeglądzie A4LDe ze Scorpio, wstępnie 4000 za diagnostykę, wyjęcie, rozebranie, złożenie, plus ew. części). Ja nie robię po warstatach, to nie mam własnych opinii, ale o ile mi wiadomo, Samko robi w tym samym miejscu od lat, i walą tam ludzie drzwiami i oknami; no i tak w ogóle jest to jedyny znany mi poza Olczakiem zakład i punkt sprzedaży, gdzie facet po drugiej stronie lady wie co chcę i o czym mówię, jak mówię A4LD, i może nawet wie więcej od mnieSAMKO - na spokojnej - maja strasznie zla opinie na automaty.pl ze rozpieprzaja auta w trakcie testow skrzyn ...
na to wyglada DX III nie spelnia norm Mercon Vzalali skrzynie olejem z beki GULF ATF DX III i sie teraz zastanawiam bo czytam specyfikacje tego oleju i ma tylko napisane Ford Mercon ale nic wiecej... kurde laze po stronie gulfa i widze ze maja w ofercie tez GULF ATF Mercon V cholera czyzby zalali go nie tym co trzeba....