to wszak by nic nie kosztowało, co szkodzi?
pozdrawiam
Irek
sorry ale przeoczylem ten postU mnie słychać tylko gdy auto stoi,
nie słychać zaraz po odpaleniu rano, dopiero po chwili i tylko jak stoi, gdy jadę nic nie słychać
I cichnie dopiero tak po jakiś 10km, gdy się dobrze nagrzeje, jak postoi z pół godziny, to słychać od razu po odpaleniu i jakby głośniej.
A nie nie... to nie tak - najpierw to ja zapytałam oddzielnie części u niego, oddzielnie robocizna, komputer itp. - zapytałam czy jakbym sama kupiła części to czy pozostałe ceny ulegna zmianie - popatrzył na mnie zdziwiony i powiedział, że NIE.A jak przywiozłaś swoje części, to płaciłaś większą stawkę za robociznę?
Manius.. czy ja też muszę mieć nowe?czy macie juz nowe regulatory napinaczy???
(może z wyjątkiem, że nie przy przyspieszaniu tylko cały czas w tym przediale)*grzechotanie przy przyspieszaniu miedzy 2000 a 3000obr/min zarówno przy zimnym jak i ciepłym silniku rocznik 97-2000 oznacza zepsuty napinacz
jesli twoje regulatory/napinacze sa takie jak na fotce (czyli krotkie)Manius.. czy ja też muszę mieć nowe?
dobry markowy filtr kosztuje ca. 20zetaJbyła rozmowa o filtrach, że to może też mieć wpływ na hydraulikę - jak myślicie warto wymienić na fordowski .
mysle ze tak,czy filtron jest markowy?