a może masz komputer, który poszukuje napinaczy pasów i poduszek bocznych w fotelach. Bo jeśli ich nie masz to komputer może pokazywać ich błąd.
weż poprawkę na to że auto mogło być w nie wyposażone, a po stłuczce wyjeli napinacze i podmienili na fotele bez poduszek, albo saszyli jeładnie i komputer głupieje. Musisz w takim razie znaleźć komputer obsługujący tylko poduszki frontowe, bez napinaczy i poduszek bocznych, a to może być problem. Bo jak już pisałem wcześniej w Europie był to standard, a w USA mogła być opcja.
Jak byś też czytał uważnie to byś na to wpadł. Bo to że czegoś nie masz w aucie nie znaczy że tego nie było

A jak nie chcesz pomocy to my mozemy się nie produkować.
ja u siebie mam takie same wskazania kontrolek jak nie widzi napinaczy i poduszek w fotelach.
,po wymianie żadnych błedów wiec sam widzisz wszytsko zostało dopełnione a nie wiadom czego się czepic,pozdro all.
Posumujmy poduszki są,były też podmieniane zeby wykluczyc bład ze wzgledu na rocznik, nie ma różnicy dalej ten sam bład,
tu jest też nieścisłość bo raz piszesz że błędów nie ma a drugi raz że jest ten sam błąd.