Od kilku dni pod serwisem Mustang Auto, czarna jedynka sport. , a wczoraj rano w centrum w okolicach wilczej czerwona jedynka z orurowaniem.... Nie dam głowy ale chyba HUBI
Pozdrawiam
Rafal
503 185 961 jak nie odbiorę to oddzwonię
rano jade godz.ok. 06:30 warszawa trasa lazienkowska na wysokosci ronda jazdy polskiej w strone pomnika lotnika trzy wozy przed moim - nie dogonilem musialem jechac na niepodleglosci na gore ciemne ex chyba z naklejka klubowa
ktorej za cholere nie moge zdobyc
kto to byl ??? 12 lub 13 listopad ????
no masz rację
dzisiaj byliśmy u znajomych i co
znajomy nie w tej lidze i do Żabki trza było....
a żona co ..
że swoim oplem to ona do pracy se może jeździć- a, jak chcem se pić i się wozić to owszem ale moim explo ona może ....
No i niestety do żabki 2 km. na pieszo szłem, ale było fajnie choć zimno piwo smakowało...
polonezik smakuje nadal...........
Dzisiaj po południu, gdzies w granicach 15 ciemna jedynka z halogenami gnała Płochocińską w stronę Nieporentu. Nie zauważyłem żadnych oznak klubowych. Czy to ktoś z naszych?? Niech się ujawni, bo już chyba drugi raz go widziałem. Ja niestety byłem focusem, bo EX zona zabrała
Pozdrawiam
Rafal
a ja w piątek w wawie widziałem az 2 szt exII
jedna była na póławskiej fane tablice miała
W 0 ITALY czy jakoś tak
i druga w dolince złota z pieknymi rurami, machałem wołałem przez radioale nic
Explorer '99 4.0L V6 + LPG, zawiecha +2" up .......... na razie
SHREK '09 4.0 V6 OHV
Stworzyłem POTWORA
Miał być jeszce Sport ale się nie udalo więc jest SHREK
Ta to czasem na moim osiedlu parkowała, nawet gdzieś fotki wrzucałem taka z boxem na dachu
Ale nie pytajcie mnie co ona robiła u mnie na osiedlu. Już dawno jej nie widziałem .nawet jej ulotkę wsunołem za wycieraczkę, ale bez odzewu jak widać
Pozdrawiam
Rafal