tą kase przeznaczcie np na wymianę dodatkową filtra oleju np i powietrza więcej dobrego dla silnika taka operacja przyniesie niż ten ceramizer
jakby to działało to by np handlarze wlewali do trupów co je sprzedają a o tym nie słyszałem
I dzięki takim informacją profilaktycznie założyłem na wszystkie światła przekażnikiale włacznik dostaje po dupie
Wiecej nie znaczy lepiej !!!z wlanym podwójnie lub potrójnie takim ulepszaczem. Wyglądało to jak jakaś smoła i był problem z wyczyszczeniem silnika po tym.
Tak, tylko jest tu pewna nieścisłość, "ceramizer" wlewa się do silnika i już, on tam jest i powoduje coś tam bo tak naprawdę nie wiemy co. Czyli nie można go sprawdzić "po" użyciu. Można tylko poczuć co to jest np. zerwany łańcuch rozrządu w wyniku zapchania jakimś "glutem" małego otworu w napinaczu lub też otworu dostarczającego olej do panewki wałka pośredniego. Ryzyko wielkie, a efekty tak naprawdę nijakie.z wlanym podwójnie lub potrójnie takim ulepszaczem. Wyglądało to jak jakaś smoła i był problem z wyczyszczeniem silnika po tym.
Jedyny dla mnie miarodajny test ceramizerów będzie wtedy, gdy ktoś pokusi się o sprawdzenie osiągów auta w normalnej eksploatacji (czyli tak jak przeciętny użytkownik ma stosować ten produkt ) przed, w trakcie stosowania i po.
Wszystko inne to wybaczcie mi , ale mielenie jęzorem i powtarzanie niesprawdzonych opinii.
Weźcie na przykład opinie jak to LPG wykańcza silnik, gdyby tego słuchać to pewnie nikt by takiej instalacji nie założył.