to cieniutko ja ostatnio bujnąłem siś do 160 swoima jedynką nie przekraczam 80km/h
to cieniutko ja ostatnio bujnąłem siś do 160 swoima jedynką nie przekraczam 80km/h
Widziałeś Sławka jedynkę?to cieniutko
pasazerowie już przy 40 wymiekjaWidziałeś Sławka jedynkę?
Ja bym 50km/h nim nie rozwinął
jakoś sobie nie wyobrażam jeździć taką prędkością EX IJedynka spokojnie jedzie 170 km i ma chęci nawet dalej
no ja mysle,ze ile pojdzie na max i odpuszczamy,bo takie predkosci normalnie jadac to troche .......hmm niepowazne.piszecie o tym ile pójdzie auto na maxa czy ile można autem jeździć?
oczywiście że tak przecie wszyscy poruszamy się tylko z dozwolonymi prędkościamiHubi napisał/a:
piszecie o tym ile pójdzie auto na maxa czy ile można autem jeździć?
no ja mysle,ze ile pojdzie na max i odpuszczamy,bo takie predkosci normalnie jadac to troche .......hmm niepowazne.
o kurde to to ja przegapiłemExplorer '93 4.0l V6 + LPG + 33x12.5r15 + 8" SPOA + dalsze motanie .........
Tworzę POTWORA
Święte słowa.Myślę, że to co robi wrazenie, to nie tyle prędkość maksymalna, lecz zaskakujące (dla otoczenia) przyspieszenie.
Nie ma piękniejszego widoku, jak widok opadniętych szczęk zadętych kierowców w wypasionych plaskaczach, znikających w lusterku...