Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.
Awatar użytkownika
Krzysztof Kurek

pilot, centralny zamek, immobilajzer w moim g...

2009-01-19, 14:14

Panowie szlak mnie trafi, rozum mi odebrało gdy kupowałem ten wynalazek pt. explorer...
Słuchajcie, gdzie w tym g... jest odbiornik sygnału od pilota, obydwa piloty raz działają, a raz są zupełnie głuche. Kupiłem trzeci i ni jak nie mogę go zaprogramować.
Jeszcze dwa dni temu dostałem do rąk kasetę rozrządu i teraz wiem, że Explorer to jeżdżąca bomba... :lol-above:
Nie bierz nic na wiarę, sam wszystko badaj...

Awatar użytkownika
piotrek16v

Re: pilot, centralny zamek, immobilajzer w moim g...

2009-01-19, 15:37

no jak będziesz tak oczerniał skarbonki wielkości kiosku to na forum mało osób ci pomoże
sterownik gadający z pilotami jest za kierowcą w bagarzniku trzeba zdjąć boczek cały ten z klapką do lewarka
procedurę logowania pilota masz na forum musisz poszukać

napisałem że tam jest moduł gadający z pilotami a czy ma gdzieś wyprowadzoną antenę czy inny tego typu wynalazek to nie wiem

Awatar użytkownika
Krzysztof Kurek

2009-01-19, 20:31

Jasne, dzięki...
Ja się tylko zastanawiam dlaczego główny konstruktor EX II jeszcze żyje... a może nie?

siris

2009-01-19, 21:55

dobra... pomijając wszystkie z i przeciw Ex'a...

miałem identyczny problem. Temat rozwiązał się jak zdjąłem boczek z lewej strony bagażnika i na wysokości jego środka... jest pęczek kabli wystający z wtyczki, wpiętej do góry... któryś z konektorków zaśniedział.. porusząłem i było git... potem trójkąt mi poruszył te kabelki i nowu to samo... wyjąłem wtyczkę popsikałem WD-40 i jest git do teraz...

Awatar użytkownika
Krzysztof Kurek

2009-01-20, 10:26

O dzięki Ci...

Wróć do „WARSZTAT”