temat poruszany - żaróki sportowe i takie tam

moje pytanie - jakie do ex II na przod drogowe/długie H... ?
Jeden z naszyk kolegów ma takie niebieskie i ładnie świecą... jakie kupic Osramy, philipsy blue ??
a co z niebieskimi w razie kontroli drogowej nie czepiają sięJa w swoim mam założone bi-kseony . Zakładał mi je mechanik u którego serwisuję swoje samochody . Naprawdę rewelka !!!!!!!!!!!!
A co do Twego pytania , cóż można założyć żarówki świecące na niebiesko , które nie poprawią Ci pola widzenia , wiemy niestety że nasze Ex mają jedną wadę --- OŚWIETLENIE DROGOWE __ .
Jeżdżę na tym oświetleniu ponad dwa miesiące - efek przerósł moje oczekiwania . Powiem tylko jedno , jak kolega zobaczył zasięg , to od razu mu się zachciało - ma NAWARĘ .
Jeszcze jedno - nie trzeba wymieniać kloszy , mniejsze zużycie prądu , a koszt całej instalacji to około 450 zł.
a wymieniałeś klosze ?ja mam w swoim ksenony od roku i nikt oprócz samochodów z przeciwka się nie czepiał
a gdzie można zrobić to za taką małą kaske ??a koszt całej instalacji to około 450 zł.
jedyne ryzyko jest w przypadku jeśli kiedyś miałbyś kolizję z innym autem i właściciel tego drugiego powiedziałby policji, że oślepiły go twoje światła - od ręki orzekana jest twoja wina i zabierane oczywiście papiery od auta...ja mam w swoim ksenony od roku i nikt oprócz samochodów z przeciwka się nie czepiał
Owszem racja !!!jedyne ryzyko jest w przypadku jeśli kiedyś miałbyś kolizję z innym autem i właściciel tego drugiego powiedziałby policji, że oślepiły go twoje światła - od ręki orzekana jest twoja wina i zabierane oczywiście papiery od auta...
ja oślepiałem jak tylko założyłem,ale teraz ustawiłem tak że nie oślepiają i jest ok już mi nikt nie miga
w tych i tak już nic nie widaćchcę kupic 8000k nie więcej
taa, pewnie klosze się same wypolerowały...oślepiałem jak tylko założyłem,ale teraz ustawiłem tak że nie oślepiają