Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.
DOROTATH

OD/ Check Transmission miga....

2009-02-24, 17:34

I moja skrzynia nadal nie dziala.... czy ktos prosze jest mi w stanie pomoc???? Juz tak dalej nie moge jezdzic, a za 2 miesiace jade na wakacje wiec albo zrobie Forda albo musze cos wynajac, czego bym nie chciala... bardzo prosze o piomoc? Dzieki, Dorota

[ Dodano: 2009-02-24, 17:26 ]
no i nadal nic... czy ktos moze pomoc??? Serdeczne dzieki.... Dorota

[ Dodano: 2009-02-24, 17:38 ]
Mieszkam w Jeleniaj Gorze i wiem ze tutaj nikt mi nie pomoze wiec pojade do Poznania lub Bydgoszcy jak bedzie trzeba zeby tylko naprawic auto... juz 4 miesiace jezdze bez 2go i 5go biegu i dluzej nie moge... Dzieki, Dorota

Waldi369

Re: OD/ Check Transmission miga....

2009-02-24, 17:44

migotanie OD prawdopodobnie sygnalizuje wszelkie usterki - u mnie od jakiegoś czasu kiedy ASB zaczęła się chylic ku złomowi po każdym porządnym szrpnieciu miga OD przez jakis czas - a skrzynię szukam sprawna używana ale w całosci bo z naprawami bywa problem pt. albo sie uda albo....bo na takiej szkrzyni co sie nie udała jeżdżę jakis czas i właśnie chyba kończę bo zaczyna zachowywać sie co najmniej dziwacznie

[ Dodano: 2009-02-24, 17:49 ]
a propo... nie musisz szukać aż tak daleko jest parę dobrych warsztatów we Wrocku jesli chcesz jutro bedę miał nr.tel. w każdy razie jest takie zagłebie rzemieslnicze przy ul.Rakowej vis a vis centrum handl.Korona tam co najmnie 3 ludzi naprawia automaty

Awatar użytkownika
kra
Kontakt: Strona WWW

2009-02-24, 19:15

podjedz na zlot, bedzie przeciez obok Ciebie - to przynajmniej bledy mozna bedzie sprawdzic

DOROTATH

2009-02-25, 14:34

Wielkie dzieki, wlasnie rozmawialam z mechanikiem pod Poznaniem i mam wielka nadzieje ze w przyszlym tygodniu mi to naprawi.... dam znac co i jak!

Wróć do „WARSZTAT”