Dzień dobry!
przegapiłem, tak mi sie wydaje, dobry moment na kupno młodszego, (mam 1999/2000 r.) 1-2 letnie chodziły po ca. 95 tys. a teraz nie ma żadnej uczciwej oferty, zapytam znających temat, może szukać w Niemczech?
pozdrawiam, Remi
http://www.explorerclubpolska.com/forum ... t=spalaniewiadomo pali bo taki duzy chlop pic musi ale ile srednio wam wychodz
a ja mam też krótkie - kiedy zaczniesz korzystać z opcji SZUKAJ????a jeszcze krotkie pytanie co do EX I czy EXII?? co mniej awaryjne lepsze itp..
Kazdy samochod ma swoje gorsze chwile, wiec warsztat napewno odwiedzisz. Trzeba dbac o nie i kochac mimo wszystkozeby nie bylo tak ze ja zamiast jezdzic bede stal na stacji benzynowej albo w warsztacie
Jeden i drugi ma swoje wady i zalety. I generacja ma poprostu dusze i to cos... (moje subiektywne zdanie), II jest przede wszystkim nowsza. Nie rozumiem tylko po co zaparles sie na limited. Raczej szukaj takiego ktory bedzie w dobrym stanie i w dobrej cenie, wcale nie jest tak prosto znalesc dobrego EX, trzeba czasu i troche szczescia. Jesli w przyszlosci bedziesz potrzebowal rady to wal do mnie na PW. Mieszkam w Warszawie wiec w miare mozliwosci moge sluzyc ci porada.a jeszcze krotkie pytanie co do EX I czy EXII?? co mniej awaryjne lepsze itp..
A to akurat nie jest wcale takie złe podejście nie ufać pierwszemu zauroczeniu tylko sprawdzić kilka egzemplarzyTo skoro sie tak w nim zakochałes to czemu od razu nie brałes?