W taki razie proponuję Ci właśnie taki zastaw jak mój (7000+czerdzer
Tlumaczyłem juz ze nie dam rady go podlaczyc, ma inne wejscia niz moje wtyczki. Gdyby udalo mi sie zdobyc wtyczki to bym sie zastanawiał. Jednak w dalszym ciagu zalezy mi na sterowaniu z tylnej kanapy, a 7000 z tego co sie orientuje ma tylko mozliwosc sterowania z kierownicy (co nie jest obligatoryjne z systemem sterowania tylnej kanapy - sprawdzalem). Zmieniarek nie lubie, nie uzadza mnie to i nie bede montował takiego sprzetu. To bylo dobre 7,8 lat temu....
Do Explo założyłem sound 2007 DECK + widoczny na dole wzmacniacz
Wszystko super, tylko ma I generacje z tego co widze. Wiec przewody napewno inne...
Ja fizycznie potrzebuje koncowek do odpowiedniego radia (jakiegos nowszego z cd od forda), ktore bede mogl przylutowac do swoich przewodow. To jak na razie jedyne rozsadne rozwiazanie. Najfajniejsze byly by te ze stanow od Ex II (z CD, lub z CD i kaseta), ale uwazam ze 800 stow to jest zdrowe przegiecie za tak stary i wcale nie zbyt dobry jakosciowo sprzet. Bylem tez u Forda, to za wymiane instalacji okablowania na odpowiednie do nowszych radii krzycza 500 zł minimum. Powariowali....