2009-03-27, 09:07
tak jak obiecałem dzisiaj mogę podać trochę więcej informacji
obchody Dni Koła rozpoczynamy w piątek 29 maja wieczorem.
Zaczynamy od ogniska i za bursą (tam gdzie będzie nocleg).
Następnego dnia od godziny 11.00 przygotowanie do parady która się odbędzie o godzinie 12.
i tu prośba do wszystkich tych którzy dopiero przyjadą w sobotę by ze względu na paradę po mieście przybyli najpóźniej do godziny 11,30
trudno powiedzieć ile czasu będzie ona trwała, wszystko zależy od ilości aut i od sprawności policji która będzie zabezpieczać trasę przejazdu.
po paradzie obiad i tu Czarek chce trochę przycisnąć UM by zapewnili jakąś grochówke.
następnie odbędzie się część konkursowa i pokazowa
Ze względu że będą brały w nich 3 kluby i co przez to idzie 3 rodzaje aut, konkursy będą się odbywać w różnych częściach miasta. ale to niespodzianka, więc nie mogę sie rozpisywać na ten temat. mogę dodać że konkursy będą indywidualne jak i zespołowe.
wieczorem przechodzimy na stadion gdzie będziemy mogli posiedzieć przy browarze posłuchać muzyki, itp
W niedziele robimy wyprawę wspólnie ze "Złomkami" to znaczy zabieramy ich w swoje auta i zjeżdżamy z czarnego.
przy czym nie będzie to ekstremalna przeprawa bo nie wszystkie Explorery są przystosowane tylko niedzielna wycieczka.
następnie oni w ramach rewanżu za wycieczkę zabiorą nas na przejażdzke swymi zabytkami
tak pokrótce wszystko wygląda
oczywiście jest jeszcze wiele rzeczy o których nie pisałem i które się pojawią