OK.Moja jest wstrasznym stanie(cześć napinacz) głośne łożysko i reszta jest lużna.napisz na sp3bhg@interia.pl albo telefon 609 751 809 o cenie i czy jest to warte założenia.Pozdrawiam
ja ze 2 lata temu kupowalem nowy napinacz paska wielorowkowego chyba za 150 do 250 zl - nie pamietam (blizej 250 chyba) ???
a czy warto - jak tarabani i lata to konieczne, a nie ze warto
to nie jest kwestia czy warto - jak ci rozsypie się w trasie to wtedy docenisz go. Zostaniesz bez ładowania i chłodzeniu silnika, że o wspomaganiu i klimie nie wspomnę.
Coś się nie rozumiemy.Przeciez nie założę paska na prawie rozwalony napinacz (czytaj używany ktory szmerał raz po raz pod maską).Pytałem o stan Twojego do silnika OHV.Jestem zdecydowany go kupic.
nowe sie nie psuje... ale zawsze moze trafic sie trefny egzemplarz. A np 1000 km od domu, albo po srodku breji do jadra ziemii wolalbym nie stracic ladowania i chlodzenia
Remont SOHC in progress... the end...
...Cars don't talk back they're just four wheeled friends now...
Żaden mail nie doszedł napisz moze na sp3bhg@wp.pl albo daj głuchacza to zadzwonię.jest potrzebne chce pojzdzic w świeta po lasach. moj tel 609 751 809 Jurek
[ Dodano: 2009-03-31, 13:42 ]
Mam ten napinacz... posłałem ci info mailem...
Napisałem na e-mail moj nr telefonu bo szukam tego pilnie.Posłałem kilka zdjęc tego napinacza oraz mojego autka.Zobacz moją galerię sp3bhg