cytuję:ja doczytałem się tylko wymiarów płyty i śrub
![]()
starwind podalem pelna specyfikacje wyciagarki Jankesa/ patrz PDFzrobiłem to parę postów wcześniejja też myślę oo tym żeby zmotać zderzak i zabudować w środek wyciągarkę
Andrzej czy mógłbyś zmierzyć jak szeroka jest ta twoja wyciągarka zastanawiam się czy da radę schować ją w tę lukę przed chłodnicą
fotomysz jezeli masz jakis pomysl to prosze o szkictylko czy nie pokombinować raczej ze schowaniem wyciągarki jak najgłebiej
Hmmm... Możemy zebrać całą dostępną na naszych dyskach dokumentację foto i coś z tym zrobić myślę...Yony miał zderzol, który później od niego kupiłem i on miał zabudowaną wyciągarkę... jaka szkoda, że juz nie mozna go sklonować...
no możemy - ja zrobiłem sporo zdjęć z detalami... lecę teraz z młodym na quada a później mogę je tutaj wrzucić.......................Hmmm... Możemy zebrać całą dostępną na naszych dyskach dokumentację foto i coś z tym zrobić myślę...Yony miał zderzol, który później od niego kupiłem i on miał zabudowaną wyciągarkę... jaka szkoda, że juz nie mozna go sklonować...
no wiesz....mika,
te wymiary są w calach ??? czy cm
przechodziłem to kiedyś --- --- zupełnie wymiękam jak 13mm jest za duża, 12 za mała... okazuje się co? 1/2"oj dobra Jankes ty może już przywyłkeś do wymiarów w calach
wiesz jak w sobote po południu jest ciężko znaleźć klucz 18,5 mm
jak znajdę chwilkę to cyknę fotki jak to zostało zrobione w Bronku (w explo bez problemów)fotomysz jezeli masz jakis pomysl to prosze o szkic