...a zonie powiedział ze w pracy musiał zostać przez całą noc.Dzisiaj rano pod hotelem "Zajazd Podlasie"
No to ja byłem. I cholera, patrzyłem przez chwilę na Twoje auto, ale nie mogłem przyczaić czyje toPozdrawiam osoby z dwóch exII rejestracje TK i PZ (obie chyba czarne, na pewno ciemne, ten z PZ z adresem forum na tylnej szybie) które stały na stacji BP przy skrzyżowaniu ulic grunwaldzkiej/palacza w Poznaniu ok. 12 dzisiaj. Ja podjechałem pod ostatni dystrybutor a chwile potem oba ex odjechały z parkingu. Przez moment explorer był najpopularniejszym autem na stacji
Witam,No to ja byłem. I cholera, patrzyłem przez chwilę na Twoje auto, ale nie mogłem przyczaić czyje toPozdrawiam osoby z dwóch exII rejestracje TK i PZ (obie chyba czarne, na pewno ciemne, ten z PZ z adresem forum na tylnej szybie) które stały na stacji BP przy skrzyżowaniu ulic grunwaldzkiej/palacza w Poznaniu ok. 12 dzisiaj. Ja podjechałem pod ostatni dystrybutor a chwile potem oba ex odjechały z parkingu. Przez moment explorer był najpopularniejszym autem na stacji
. A goście z TK chyba nie nasi - postawiłem auto z boku stacji to jak wyjeżdżali to stanęli i przyglądali się. Czarny, tylko że ja mam I, ale miło,m że jak II wygłada
. Lat mu odjąłeś.
Pozdrawiam
To ja prawie codziennie Cię widuję. Widzę że księgowością się zajmujesz hehe.zaraki
ta czarna II to moja