Czy aby napewno pełne? moze szynę kolejową odrazu?Tyle tylko, że ja chcę całe czarne i pełne - nie rury.
nemrod.... nie rozumiem cos sie tak uczepił - to miało byc śmieszne czy złosliwe? Bo ani jedno ani drugie Ci nie wyszło. Chyba moja sprawa co sobie założę. Jak będę miała zyczenie to i szynę kolejową SE gdzieś zamocujeCzy aby napewno pełne? moze szynę kolejową odrazu?
a gdzie ja napisałam, że z prętów?fynn czy Ty aby na pewno chcesz to z prętów?
a gdzie ja napisałam, że z prętów?
tu.Tyle tylko, że ja chcę całe czarne i pełne - nie rury.
nemrod.... nie rozumiem - to miało byc śmieszne czy co? Chyba moja sprawa co sobie założę. Jak będę miała zyczenie to i szynę kolejową założę
Masz rację że to twoja sprawa. ale skoro wchodzisz tu i rzucasz problem to my pokazujemy jego słabe strony.fynn czy Ty aby na pewno chcesz to z prętów? wiesz ile to waży?
Ale tu nic nie pokazałaś więc my się tylko możemy domyślać co autor miał na myśli.W jakimś wątku na Kasztanach było dokładnie pokazane jakie progi z BliG chcemy i takie własnie będę miała.
Możesz mi nemrod pokazać GDZIE pokazałeś SŁEBE strony mojego pomysłu? Bo póki co to na razie starasz się być zabawny a nie pokazywać słabe strony. Może jestem dzisiaj nie tenteges ale wskaż mi kolego gdzie byłeś POMOCNY i napisałeś o słabych stronach,rzucasz problem to my pokazujemy jego słabe strony.
Bo ja to zrozumiałem jednoznacznie, Mikado chyba podobnie.Tyle tylko, że ja chcę całe czarne i pełne - nie rury.
- no akurat jestem rozchmurzona.no rozchmurz się