Moja założona made in china atlas z przodu od pasażera żyje już tak chyba z 40 tys km.
Cena była 600 pln.
Nie miałem dotąd styczności z explorerem - to moja druga terenówka - dlatego wolę sto razy spytać niż walnąć gafę przy zakupie. Tym bardziej, że mało to nie kosztuje.Moja założona made in china atlas z przodu od pasażera żyje już tak chyba z 40 tys km.
Cena była 600 pln.
mam właśnie ciągle problemy z jedną piastą , po wymianie oryginału praktycznie co rok wymieniam tą samą piastę , czy mógłbyś dać namiar na te używane piastyNo niestety w II niema co kombinować mam namiar na używki w dobrej cenie i to polecam
ale kiedyś chciałem udowodnić że się da coś zakombinować i sprawa wygląda tak
zakup 2x łożysko takie żeby nosiło taki ciężar jak EX 300pln,inżynier który się podjął (min.50szt.) 200pln.szt. i twierdził że będzie wieczne![]()
ALE nie będzie ABS-u (bo nie nie ma jak)
więc odpuściłem,a już myślałem że mam biznes![]()
więc polecam 130pln używka w bardzo dobrym stanie
w rockauto wybyły Motorcrafty, ale z tego co widzę są TIMKEN a ta firma podobno robiła dla Motorcraftu. Z rockauto razem wysyłką i vatem wyszło by około 650zł więc nie tak złe. Cla nie naliczają do 200dolJesli juz chcesz sprowadzac ze stanow to kup sam, jest duza szansa ze zaoszczedzisz na cle i na samej cenie piasty. Rockauto.comzamowisz sobie spokojnie motorcrafta