Ja swój snoorkel zrobiłem z profila 60x60 i wpuściłem pod błotnik (nieosłabiając wzmocnienia bocznego),temat nie do oberwania w lesie (sprawdzone!!!)...
Załączniki
V280110_15.430001-4.jpg (6.96 KiB) Przejrzano 3090 razy
Ostatnio zmieniony 2010-02-12, 15:05 przez Prezes FMC, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Poza tym stojący z boku nie zauważą różnicy.
Andrzej jak dolicze paliwo do Wieliczki to snorkel bedzie duzo drozszy i znowu bede musial filtr powietrza wymieniac
Chyba ze montaz na miejscu gratis dostane przed rajdem
Remont SOHC in progress... the end...
...Cars don't talk back they're just four wheeled friends now...
Przyjedź przed rajdem i zamontujemy u mnie. Nie wiem jak on będzie wyglądał na dwójce i czy dokładnie przypasuje - myślę, że w najbliższym czasie spróbuję go przykręcić do mego - nie mam co prawda puszki z filtrem ale przynajmniej zobaczę czy da się go założyć do jedynki - jak się da to i puszkę kupię.
Zobaczymy... u mnie będzie trochę dłubania bo skrzynka z bezpiecznikami jest akurat w tym miejscu gdzie powinna wychodzić rura. Da się zrobić... tylko trochę zimno dzisiaj no i śnieg znowu sypie - ta zima to już lekko przesadza w tym roku...