no właśnie czytałem,niestety muszę się podpisać pod twoim stwierdzeniem że tak to jest w naszym pięknym kraju,jak masz samochód wyglądający trochę inaczej niż tysiące "plastików"jeżdżących po ulicach to masz problem,ja mimo tego że sam prowadzę warsztat-chociaż mechanikiem nie jestem-też mam problem z odpowiednim serwisowaniem Explorera,że o Fordzie Capri już w ogóle nie wspomnę,bo każdy mechanik jak słyszy tą nazwę to dziwi się że to jeszcze jeździ.
Oczywiście ktoś powie że sam sobie mogę te samochody serwisować,ale jak jestem w pracy to jestem w pracy i zajmuję się zarabianiem pieniędzy a nie naprawą swoich samochodów i wkurza mnie że nie mogę oddać mojego samochodu do warsztatu gdzie zrobią wszystko za co chcę im zapłacić,nawet serwis instalacji gazowych gdzie oddałem Explorera na przegląd instalacji nie wymienił mi filtrów ponieważ Pan Gazownik stwierdził że nie znalazł ich nawet na allegro

,tak więc czytam forum a później siedzę po nocach i naprawiam te moje Fordy i nawet nieźle mi idzie bo wiele informacji zawartych na tym forum pomogło mi wyprowadzić mój samochód na prostą,tylko żona jakoś krzywo na to wszystko patrzy.
Trochę się rozpisałem, chyba nie na temat,ale tak jakoś wyszło,więc przepraszam wszystkich których zanudziłem moim postem.

tel. 606414212