Dzisiaj w Gdańsku Oliwie przy Małym rynku, na ulicy Spacerowej stał Ex III, niebieski metallic a w Gdyni na krzyżówce Nowowiczlińska- Chwaszczyńska jechał Ex III, bordowy metallic
Był Exik II z '95r. 4,0+ LPG- teraz śmiga w Kwidzynie
Lincoln Continental (przejściówka) z '88r. 3,8 +LPG
Była też nasza "panna"- Nissan Almerka 1,4S z '96r... teraz jeżdzi w Iławie
hehe, dzisiaj w rodzinnym Śremie kumulacja : wyjeżdżałem z uliczki przy rondzie, to wpuściła mnie bordowa orurowana dwójka, jak podjechaliśmy do rondka, to musiałem przepuścić stalową dwójkę - wszyscy na PSE Taki zlot mały, spontaniczny
Projekt AVALON ... szczegóły na stronie domowej ...
ja w sobotę 03.04 w Płochocinie widziałem EX II na WZ tak koło 14tej pani za kierownica machnąłem i uśmiechnąłem się ale w odpowiedzi dostałem "zimne spojrzenie" ...
dzisiaj koło 6:30 - wisłostrada za tunelami, czarna dwójka z baterią świateł na dachu
potem po 7 jerozolimskie w korku w stronę centrum, z pruszkowa - zielona dwójka z rurami na przodzie.
Remont SOHC in progress... the end...
...Cars don't talk back they're just four wheeled friends now...
Czy taki czerwony EX I parkujący na stacji ORLEN w Zgierzu na Długiej to klubowy?
Widziałem jeszcze kilka EX I i EX II dzisiaj, ale oczywiście ja jeździłem dziś służbowym BMW więc mnie nawet nikt nie zauważył.
Dwa duże fordy w mojej stajni: Econoline i Explorer - prezentowały się świetnie.
Pozdrawiam wszystkich Explorerowców z Łodzi i okolic.
Dzisiaj ok.10 na obwodnicy Trójmiasta na wysokości Gdyni Dąbrowy jechał w kierunku Gdańska czarniutki Exik II z "baterią" świateł na dachu
Wybrałem się dziś do Pruszkowa około 16.00-16.30 widziałem 3 razy ex II Jeden zielony jak mój 16.10 przy stacji shell za chwile czarna dwójka(pani kierowała) tez w okolicy i za dosłownie kolejna chwila sport dwójka czarna na wylocie z Pruszkowa. Tam chyba mają gniazdo albo Pruszków miastem Explorerów.
poza tym koło 20 w warszawie jakiś EX II przez plac Piłsudskiego przejeżdżał z napisem Sprzedam na szybie ja przez pasy maszerowałem akurat
Dzisiaj ok.10.30 na skrzyżowaniu Kołobrzeskiej i Chłopskiej w Gdańsku z Kołobrzeskiej skręcał w kierunku na Gdańsk, czerwony EX II na tablicach GD
Dzisiaj Bydgoszcz ul.Sułkowskiego zielona II OHV...no nie machałem,bo służbowym byłem.Kiedyś machałem koło Tucholi do Exa,ale z LR i pan mnie zmierzył jakbym mu krzywdę zrobił