Montaż takiego daszka jest dość prosty ale troche czasu trzeba poświęcić no i najlepiej dwie osoby ,jak sciagałem podsufitkę żeby sprawdzić czy nic tam nie przeszkadza zwłaszcza chodziło mi o mechanizm szyberdachu ale jest wszystko spasowane to jest otwory bezkolizyjne o trzeba 8 dziur wywiercić i bardzo ważne przykręcać na środku i nie na maksa wtedy mamy jeszcze możliwość jakiejś regulacja tego nie zrobiłem bo zaczełem przykręcać z jednej ze stron i lekko uciekł na prawo ale szczegół . Jak ma obrysówki to składamy wszystko na warsztacie , trasujemy otwory ,wiercimy jak wierciłęm wiertłem 4 .polozyłem sylikon i zostaje tylko przykrecenie 8 blachowkrętów na ne plastikowe zaślepki i elektryka to banał dwa przewody jeden do plusa akumulatora oczko mątarzowe było w zestawie masa do masy rowniez bezkloizyjnie przez konektor ktory też był w zestawie, i wszystko potem jezdzić i9 sie cieszyć z daszka

A zapomniałem w zestawie tak jak nu mnie są oczywiście lampki ,uszczelki , całe okablowanie wszystkie połączenia tych lampek były nawet żarówki no i znaczek LUND do przykręcenia ,do montażu światełek trzeba wiercić otwory ,a otwory do przytwierdzenia do dachu już były,w zestawie były także wszystkie wkręty i blachowkręty,chyba był też śrubokręt .
Ostatnio zmieniony 2010-04-18, 21:14 przez
MCX, łącznie zmieniany 1 raz.
ford explorer 98r.
Flowmaster 44 !!!
Swap engine for mustang 2010 r.
Bądź takim ojcem, żeby największą karą dla Twojego dziecka było to, że wrócisz później do domu !!!