wypadałoby posiedzieć chwilę i zrobić makietę... nie wiem na ile starczy mi teraz na to czasu. A może przy posiedzeniu udałoby się dopasować zderzak z innego samochodu i tylko przerobić mocowania?
Muszę tylko wrzucić płyte pod wyciągarkę i dorzucić fajne mocowanie pod szekle bo jakoś nima... a i chyba wymianię tę rurę na kwasówkę bo troche ją ruda wcina
Pozdrawiam
Rafal
503 185 961 jak nie odbiorę to oddzwonię
pisać co myślicie dawać szybko uwagi puki nie zacznę ciąć blachy
Ja bym , tak jak zaznaczyłem czerwoną kreską skrócił go , jak bys chciał kiedys założyć większe opony to tak jak przedstawiłeś będzie przeszkadzać , ogólnie taki trochę pancerny a szczególnie ten środek , ale byc może jak będzie wyciągara to zniknie ta masywnośc,
Załączniki
t_dsc_3062_130.jpg (58.09 KiB) Przejrzano 3786 razy
Czarny Eddie Bauer 6"lift opony 35" Big Horn Maxxis tel. 533563182
ja chciałem wyciągarkę chować z tyłu za zderzakiem a przed chłodnicą także lampy mogę mocować bezpośrednio do zderzaka chociaż zacząłem szukać takich zupełnie schowanych w zderzak bo one mają zdecydowanie większą przeżywalność chociaż nie wiem jak to wyjdzie z kątami
Ostatnio zmieniony 2010-05-08, 22:04 przez starwind, łącznie zmieniany 2 razy.
z lampami trzeba tylko pamiętać, żeby nie wystawiać ich przed zderzak - popatrz na konstrukcję - zwróć uwagę by lampy nie były pierwszą rzeczą jaką uderza drzewo - tą rzeczą ma być zderzak lub jakaś jego część... nauczyłem się na swoich błędach