Taa, ja mam dwie sprawy do przejścia zanim powiem cokolwiek-do 11.06 mam łapkę w gipsie-więc od decyzji dohtora zależy- czy po tygodniu rehabilitacji-(50 w górę co 10 minut

co najmniej 12 h na dobę

) wolno jechać. Drugie to brak przeglądu na Daihatsu-Exa już nie chcę katować, a w Daihatsu trza wprzódy hamulce wyrychtować.
Nie rozumiem jednego-impreza dwudniowa, cena też dwudniowa, a trasa turystyk jeden dzień, wyczyn w dwóch częściach i cena ta sama za przejazd jednej i dwóch

czyli wszyscy płacą za tych co jadą nocą

- nie rozumiem-dla mnie drogo trochę w porównaniu z poprzednimi imprezkami i jakoś pogmatwanie-bo tak naprawdę turystyk tylko 19.06-więc skąd 350 złociszy

jak na "skromny zlot " to za mało skromną kaskę

-więc pewnie dam spokój-za hamulce w Daihatsu też przeca trzeba becalen trohu złociszy-wolę się skrzyknąć na piaskarnię w Białołęce, lub/i na hardcorową alternatywną szosę Nieporęcką
Nawet po miłym rabaciku -300 zł za JEDNODNIOWĄ imprezę- której org pisze, że w nagrody zbytnio nie inwestował

hmmm.... jakoś mnie to nie zachęca-albo po prostu nie do końca lubię gospodarkę rynkową w takim wydaniu