witam.jak zdemontowac poduszke pasazera żeby nic nie zpartolic?zdaje mi sie ze kiedys na forum byl opis z rysunkami nawet,ale dzis tego za hiny nie moge znalezc!!!!a moze mi sie zdawalo...
są auta i jest EXPLORER.
potrzebujesz instrukcji,manuala lub schematu do explo pisz PW podam linki do plików
Na początek odepnij akumulator odczekaj jakieś 15 - 20 min potem zacznij rozmontowywać schowek nad nim znajduje się poduszka musisz wyczaić tam będzie śrubka trzymająca całą poduchę odkręcasz wypinasz kostkę i masz zdemontowana poduszkę. To było by po krotce nigdy w swoim aucie nie wyciągałem poduszki pasażera ale widziałem kiedyś zdemontowana w angliku wiec podejrzewam ze prócz strony niczym się to nie będzie różniło.
a jak sie zdejmuje ta tapicerke z przodu?tzn.ten element tapicerki ktory jest widoczny-on jest na zatrzaskach?wystarczy podwazyc i wyjdzie?czy trzeba wykrecic i wychodzi razem z poduszka?
są auta i jest EXPLORER.
potrzebujesz instrukcji,manuala lub schematu do explo pisz PW podam linki do plików
a jak sie zdejmuje ta tapicerke z przodu?tzn.ten element tapicerki ktory jest widoczny-on jest na zatrzaskach?wystarczy podwazyc i wyjdzie?czy trzeba wykrecic i wychodzi razem z poduszka?
zdemontowana tak jak pisal megabit13 z tym ze sa tam dwie srubki(u mnie 8)ktore trzeba odkrecic zeby wyciagnac poduszke pasażera.
jeszcze raz dziekuje,bo przyznam ze balem sie tego zeby niewystrzelila przez przypadek.
są auta i jest EXPLORER.