acha, no nie interesowalem sie tym przed kupnem, to nie wiem

kupilem na szybko

moim zdaniem jednak fakt, ze nikt go nie chcial sprzedawac przemawia w ta dobra strone

gosciu zaczal sie zastanawiac dopiero po mojej propozycji i ze wzgledu na spalanie sie zgodzil.. tu raczej gaz nie wchodzi w gre, bo nie bardzo jest gdzie zainstalowac i tylko jedna stacja, wiec nikt tego nie bierze pod uwage.. jedynie polacy itp.. pozatym jak juz pisalem blacharka jest do remontu, tylna klapa rdzewieje mocno, a tu lakierowanie to ogromne koszta wiec stad tez udalo mi sie duzo zbic z ceny.. a co do skrzyni to chyba fakt, bo przeklada jak marzenie, ciezko nawet wyslyszec kiedy a co dopiero poczuc, po prosu jedzie jak na jednym.. moj ostatni automat to byl scorpio 2.9 24V cossvorth i tam jednak szarpalo (moze to tez przez moja ciagla jazde na sporcie i nadbiegu

) ale teraz jestem starszy i powazniejszy niz wtedy wiec i jazda wyglada inaczej

(moze pomijajac fakt jezdzenia po kraweznikach teraz, bo tym explorerem to ciagle zamiast wjechac w droge to jade obok przez pagorki i zona sie smieje

heh)