starwind
 starwind

bo ja ostatnio kupowalem klocki, to normalnie pojechalem do sklepu.. cena na polskie to niacale 200zl (przod), a chce w polsce jeszcze wymienic olej, to potrzebny mi bedzie filtr + filtr paliwa i jeszcze swiece bym zmieni i nie wiem czy tu lepiej nie kupic..
 bo ja ostatnio kupowalem klocki, to normalnie pojechalem do sklepu.. cena na polskie to niacale 200zl (przod), a chce w polsce jeszcze wymienic olej, to potrzebny mi bedzie filtr + filtr paliwa i jeszcze swiece bym zmieni i nie wiem czy tu lepiej nie kupic.. 
Bardzo duzo jest na miejscu częsci. Przykładowe sklepy:takie pytanie dodatkowe zadam.. czy w polsce wszystkie czesci trzeba zamawiac w stanach? nie ma nic na miejscu? no i czy warsztaty samochodowe nie zamawiaja ich same? np w okolicach szczecina?bo ja ostatnio kupowalem klocki, to normalnie pojechalem do sklepu.. cena na polskie to niacale 200zl (przod), a chce w polsce jeszcze wymienic olej, to potrzebny mi bedzie filtr + filtr paliwa i jeszcze swiece bym zmieni i nie wiem czy tu lepiej nie kupic..
 i to tego ponad 400zl wymiana, zeby bylo smiesznie
 i to tego ponad 400zl wymiana, zeby bylo smiesznie  w sumie ~ 650zl
 w sumie ~ 650zl  ale dobrze wiedziec, ze sa na miejscu to nie bede stad drozszych wozil
 ale dobrze wiedziec, ze sa na miejscu to nie bede stad drozszych wozil  dzieki za info
 dzieki za info 
 Jankes
 Jankes