panowie szukaja jeleni ktorzy jakby wierzyli w ten cudowny "stereotyp" ze te wojskowe to takie dobre i niezawodne, wrecz cudowne i etc.
A czym jako tako to się różni od innej kratki, która się nie wygina jest tych samych wymiarów? Wydaje mi się, że jak za kawałek blachy to wygórowana cena, gdyby to było chociaż ze stali wojskowejNo jezeli jest to faktycznie kevlar to raczej watpie zebys w sklepie dostal za takie pieniadze
Ano różni się tym od takiej kraty z castoramy między innymi ciężarem. Stalowe o takiej długości jak ten kevlar będą bardzo ciężkieA czym jako tako to się różni od innej kratki, która się nie wygina jest tych samych wymiarów? Wydaje mi się, że jak za kawałek blachy to wygórowana cena, gdyby to było chociaż ze stali wojskowejNo jezeli jest to faktycznie kevlar to raczej watpie zebys w sklepie dostal za takie pieniadze
kevlarowe są lżejsze, elastyczne ale powracają do swojego kształtu - wytrzymają jako most pod explorerem. Jak za parę to cena uważam bardzo dobra.za kawałek kratki takiej jak w sklepie budowlanym za 100zł powaliło ich
ale Ty tak na poważnie czy jaja se z nas robisz ?No to chłopaki oświeciliście mnie
Nie no na poważnie, nigdy się nie wgryzałem w temat bo jak wjeżdżam tam skąd nie wyjadę to ma mnie kto wyciągnąć, a jak jeżdżę sam to rozsądnie ...ale Ty tak na poważnie czy jaja se z nas robisz ?No to chłopaki oświeciliście mnie