Czy ktoś może mi powiedzieć ile wolnych obrotów powinien mieć silnik 4.0 V6 SOHC w II?U mnie jest 600/min i wydaje mi sie że to za mało,bo silnik robi spory chłas w kabinie.Pozdro,dzięki
 Czy ktoś może mi powiedzieć ile wolnych obrotów powinien mieć silnik 4.0 V6 SOHC w II?U mnie jest 600/min i wydaje mi sie że to za mało,bo silnik robi spory chłas w kabinie.Pozdro,dzięki 
 starwind
 starwind

ustawianie wolnych obrotów to nie samo "podciąganie" linki to nie komarek z gaźnikiemto podciągnij na lince i będzie oki

starwind
 starwind

nie będzie ten sam efekt proszę pana kolegieeeeeeeeee ja tam się nie znam
ale efekt chyba będzie pożądany
 bo wolnymi obrotami steruje nie przepustnica a ECM i z sygnału z TPS , krokowego itd.
   bo wolnymi obrotami steruje nie przepustnica a ECM i z sygnału z TPS , krokowego itd.   czasem warto poczytać jak co nie co działa
 czasem warto poczytać jak co nie co działa   gdzieś mam jaka jest procedura ustawiania wolnych , jak znajdę to gdzieś wstawię
 gdzieś mam jaka jest procedura ustawiania wolnych , jak znajdę to gdzieś wstawię 
 starwind
 starwind

nie mundry i nie naumianu ale jak się komuś chce pomóc to nie na zasadzie może tak a może siakskoro taki mundri i naumiany jesteś to znajdź i wstaw na pewno się przyda