Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.
Awatar użytkownika
NeXusPK

kłopot z częściami

2010-10-27, 15:13

Witam kolegów!
Zwracam się do forumowej braci z problemem - szukam kabli zapłonowych oraz uszczelki kolektora ssącego do mojej V8 i niestety nigdzie nie mogę znaleźć. Może ktoś z Was wie gdzie w Wawie lub okolicach (net oczywiście też) jest jakiś sklep/warsztat, który moze mieć tego typu "ustrojstwa" to byłbym wdzięczny. Oczywiście temat "googlowałem" ale w sklepach wysyłkowych części do tego silnika zasadniczo nie mają - wszystko ew. do sprowadzenia za "ileśtamdni...".
PZDR

Awatar użytkownika
Rad-T
Administrator
Model Explorera: SOHC 99, OHV Sport 92
Kontakt: Strona WWW Facebook

Re: kłopot z częściami

2010-10-27, 15:18

w Jeleniej Górze próbowałeś ? u artiego..

http://czesci-usa.com.pl/
Remont SOHC in progress... the end...
...Cars don't talk back they're just four wheeled friends now...

Awatar użytkownika
NeXusPK

2010-10-27, 15:37

Rzeczywiście kable są - tego sklepu mi nie "wygooglowało". DZIĘKI WIELKIE!!!

A teraz z innej beczki - może ktoś z forumowiczów warszawskich/około warszawskich - spotkałby się ze mną, popatrzył i posłuchał mojego Exa i wyraził swoja opinie o kliku wystepujacych w nim dolegliwościachtypu obroty, dźwięki z głośniczka w trakcie jazdy i takie tam inne...

Awatar użytkownika
Rad-T
Administrator
Model Explorera: SOHC 99, OHV Sport 92
Kontakt: Strona WWW Facebook

2010-10-27, 15:40

co prawda V8 nie słuchałem i nie miałem okazji :D ale masz ochotę to zapraszam w okolice pl. Inwalidów co dwie głowy to nie jedna :)

a po części to zadzwoń do chłopaków bo oferta telefoniczna jest dużo większa jak ta online :P albo pisz PW do artijeleniagora z forum.
Remont SOHC in progress... the end...
...Cars don't talk back they're just four wheeled friends now...

Awatar użytkownika
NeXusPK

2010-10-27, 15:44

co prawda V8 nie słuchałem i nie miałem okazji :D ale masz ochotę to zapraszam w okolice pl. Inwalidów co dwie głowy to nie jedna :)

a po części to zadzwoń do chłopaków bo oferta telefoniczna jest dużo większa jak ta online :P albo pisz PW do artijeleniagora z forum.
Dzięki serdeczne. W tym tygodniu to już chyba nie zdążymy (wyjazdy itp) ale jeżeli w przyszłym moglibyśmy się spotkać to byłbym "dźwięczny".

Awatar użytkownika
kra
Kontakt: Strona WWW

2010-10-27, 17:04

Rzeczywiście kable są - tego sklepu mi nie "wygooglowało". DZIĘKI WIELKIE!!!

A teraz z innej beczki - może ktoś z forumowiczów warszawskich/około warszawskich - spotkałby się ze mną, popatrzył i posłuchał mojego Exa i wyraził swoja opinie o kliku wystepujacych w nim dolegliwościachtypu obroty, dźwięki z głośniczka w trakcie jazdy i takie tam inne...
Nie zapomnij powiedzieć Arturowi żeś z forum, to pewnie dostaniesz rabat.

Wróć do „WARSZTAT”