kiedyś znalazłem na niemieckim ebayu takie maty, które można wsadzić pod pokrowce, a jak ktoś ma większe zacięcie to i pod tapicerkę. ja wsadziłem pod skórę i grzało fajnie , a kosztowały coś ok 120 Euro za parę, posiadały oczywiście regulację temperatury i zabezpieczenie przed przegrzaniem
Explorer '99 4.0L V6 + LPG, zawiecha +2" up .......... na razie
SHREK '09 4.0 V6 OHV
Stworzyłem POTWORA
Miał być jeszce Sport ale się nie udalo więc jest SHREK
regulacja temperatury jest spoko bo te oryginalne to mają tylko włącznik... pomotało mi się, aż poszedłem sprawdzić. Rozglądam się teraz po ebayu... coś się zawsze znajdzie.
Są zestawy do zamontowania - włączniki, kable, przekaźniki... wszystko wliczone i niedrogo.
Ostatnio zmieniony 2007-12-09, 21:57 przez Jankes, łącznie zmieniany 1 raz.
Mogę Wam sprzedać taką matę z grzaniem i masażem podłączaną pod zapalniczkę na fotel zakładaną i można ją zabrać do domu i normalnie do gniazdka podłączyć i też się pomasować czy rozgrzać, co prawda ja to preferuje taki masaż wykonywany przez kobietę i rozgrzewanie też innego typu, ale jak się nie ma co się lubi to trzeba lubić co się ma.
Dwa duże fordy w mojej stajni: Econoline i Explorer - prezentowały się świetnie.
Pozdrawiam wszystkich Explorerowców z Łodzi i okolic.
SHREK '09 4.0 V6 OHV
Stworzyłem POTWORA
ta... maty 200,00 za sztukę? to chyba trochę drogo bo bez niczego... włączniki po 50,00 extra za sztukę... to wyjdzie tak z trzysta jak nic za komplet. Ale ciepło w zadek będzie...
a czy ktoś mówił ,że będzie tanio
luksusy kosztują.
SHREK '09 4.0 V6 OHV
Stworzyłem POTWORA
SHREK '09 4.0 V6 OHV
Stworzyłem POTWORA
Ja zakładałem coś jak http://moto.allegro.pl/item275942155_ma ... _inez.html
ale ładniejsze, i na wierzch, jak tutaj
i podobne w fotele też wkładałem w Scorpio. Co do regulacji, to nawet te z wyłącznikiem tylko, mają wbudowany termostat.