Dzisiaj rano ok 6:30 na skrzyżowaniu trasy łazienkowskiej przy skręcie w lewo w al.niepodległości w stronę mokotowa zauważyłem ciemną II-kę z kangurem z przodu z nr. na WI 366... .
Stanąłem z tyłu i mrugałem-zero reakcji, potem zrównałem się z nim i chciałem pomachać zanim odbiłem w prawo w batorego, ale kierownik mocno i zawzięcie zapatrzony przed siebie.
Kto to był ?
Dzisiaj ok.10.15 na ul.Spacerowej w Gdańsku spotkanie z ciemno-zielonym, bardzo utytłanym Exem III na tablicach NE. Almerką to "se mogę" mrygac i machac... Jeszcze pomyślą, że dajemy znaki o Policji...
Był Exik II z '95r. 4,0+ LPG- teraz śmiga w Kwidzynie
Lincoln Continental (przejściówka) z '88r. 3,8 +LPG
Była też nasza "panna"- Nissan Almerka 1,4S z '96r... teraz jeżdzi w Iławie
dzisiaj koło 7.20 na Broniewskiego zielona dwójka z kierownikiem nie czułym na zaczepki
dzisiaj koło 8 na Jana Pawła - srebrna trójka sporcik z panią za kierownicą. Przemknąłem obok.
Remont SOHC in progress... the end...
...Cars don't talk back they're just four wheeled friends now...
Przed chwilą,Poznań ul.Przepiórcza,wracam sobie do domu jak zwykle,na parkingu same plastikowe plaskacze jak zwykle,aż tu nagle patrzę i oczom nie wierzę prawie na moim miejscu gdzie zwykle parkuję stoi beżowa II XLT, na numerach SK........,więc się ustawiłem obok ,kto to?
a ja byłem dwa dni w Poznaniu i nikogo nie widziałem
za to w drodze powrotnej dziś około 14 w Sztumie na rondzie dogoniłem prawie orurowaną dwójkę czyżby tomczyk32
Dzisiaj o 14:50 w dolince służewieckiej w kierunku siekierek zrównał się ze mną bordowy "VOYAGER", opuściła się szyba od strony pasażera i pomachała mi uśmiechnięta Kasia - "QUBINKA" - odmachałem też z uśmiechem