Witam
Mam pytanie, regenerował ktoś przekładnie, maglownice w 2 sohc?
Może ma ktoś do sprzedania w dobrym stanie?
Panowie, a może ktoś ma wiedzę na temat mrugających kontrolek 4x4, tylko nie typu wyczyść styki...jednocześnie świeci mi się kontrolka ABS i 6 razy miga 4x4. Wpiąłem przełącznik w brązowy kabel, i nic to nie dało. Sprawdziłem motorek, dalej nic. Napędy działają, wszystko niby jest ok, a jednak dalej mruga... Na kompie nic nie pokazuje. Robił ktoś diagnostyke na podstawie tabel błędów z książki serwisowej napraw?
pewny jesteś że to w maglownicy ? może masz luz na drążkach środkowych albo końcówkach ? złap za drążek a druga osoba niech kręci kierownicą i będziesz wiedział.ale coś w niej stuka jak ruszam na boki kierą
Ruszyłeś ten temat? Z ile i gdzie kupowałeś te uszczelnienia? Ja mam cieknącą maglownicę (luzem kiedyś wymieniałem) i chętnie bym to naprawił ponieważ luzów w niej brak, przydałby się jakiś manual jak to wygląda.dopiszę się tutaj,szukam kogoś kto wie cokolwiek na temat wymiany uszczelniaczy w przekładni kierowniczej w II,mam zestaw nowych uszczelniaczy,ale nie wiem czy nie potrzeba np. jakiś specjalnych narzędzi i jak zabrać się za tą robotę żeby nie rozwalić kompletnie całej przekładni tylko ją uszczelnić.