trochę Cie poniosło. Starwind ma rację w 96 nie było SOHC zaczęli je montować dopiero w 97 i to w drugiej połowieto widze ze malo wiesz o fordach
Strzelać to raczej mogą przeguby, a nie drążki, drążki powiedziałbym stukają...Raczej zaczynają Ci strzelać drążki kierownicze.
widocznie byly montowane bo mam wszystkie papiery niemieckie
racja... stukają, pukają... ale z pewnością to nie jest dołączany przód..Strzelać to raczej mogą przeguby, a nie drążki, drążki powiedziałbym stukają...
Tyż racja, chociaż dotychczas sądziłem, że radosna twórczość motoryzacyjna idąca w parze z niebywałą innowacyjnością z konieczności występuje jedynie na Białostocczyźniewidocznie byly montowane bo mam wszystkie papiery niemieckie
niestety nie były, a papiery niemieckie to żaden dowódnie takie cuda chłopcy przerabiają...
bo mogła być zrobiona przekładka silnika z tabliczką - jej wyjęcie nie stanowi jakiegoś problemu...to dlaczego jak mi w serwisie sprawdzali VIN do było tak jak jest faktycznie
Tu dałes popis znajomści fordów.....a jak wygląda z wolnobieżka i bez to Ci napisze jaki mam